Dipòsit 100% Natural - Catalunya Caixa

Dipòsit 100% Natural

Dipòsit 100% Natural - Catalunya Caixa
Dipòsit 100% Natural - Catalunya Caixa


El nou Dipòsit 100% Natural de CatalunyaCaixa permet obtenir fins a un 7% de rendibilitat anual

El Dipòsit 100% Natural garanteix el 100% del capital i dóna la possibilitat d’obtenir una rendibilitat que pot ascendir al 7% anual

El rendiment variable es determina per l’evolució del rendiment de tres matèries primeres alimentàries: sucre, cafè i blat de moro

El consum de matèries primeres va estretament lligat a l’augment de la població mundial, i les previsions apunten que aquesta seguirà creixent

Aquest nou dipòsit se suma a la innovadora gamma de productes que CatalunyaCaixa posa a l’abast dels seus clients

Barcelona, 12/01/2011

CatalunyaCaixa ha llançat al mercat un nou producte, el Dipòsit 100% Natural, que brinda l’oportunitat d’aconseguir un cupó del 7% anual, amb la totalitat del capital assegurat, en el que la rendibilitat dependrà de l’evolució d’una cistella composada per tres matèries primeres: el sucre, el cafè i el blat de moro.

El nou dipòsit de l’entitat tindrà tres possibles venciments, segons les cotitzacions dels components de la cistella. Si en la primera observació, el mes de març del 2012, la cotització de les tres matèries primeres és igual o superior al 100% de la seva cotització en l’observació inicial, el dipòsit pagarà un cupó del 7% i es cancel·larà la imposició. En cas contrari, continuarà vigent fins a la següent observació, un any més tard, en que si es compleix el mateix requisit es pagarà un cupó del 14%, quedant vigent un any més en cas de no complir-se. L’última observació serà el mes de març del 2014, quan es pagaria un cupó del 21%. Si en aquesta data no s’observa la condició necessària, es cancel·laria la imposició i es tornaria el 100% del capital invertit.

L’evolució de les cotitzacions ha tingut una evolució molt positiva en els últims mesos.

El preu del cafè va incrementar un 34%, amb un creixement sostingut en els últims mesos, fet principalment atribuït a la incertesa dels mercats de valors per la pèrdua de força del dòlar, que impulsa a inversors a enfocar-se en aquest tipus de matèries primeres. A més, les perspectives de la seva demanda a mig termini són de creixement a causa de l’augment de nínxols especialitzats en mercats madurs i a la incorporació de nous consumidors en mercats emergents.

Per la seva banda, el preu del sucre va incrementar un 61% l’últim any, a causa de la demanda creixent, que va a un ritme superior que la producció.

El preu del blat de moro l’últim any ha crescut un 38%. La seva major demanda per a consum humà s’explica per l’increment de la població mundial i el seu ús en la producció de biocombustibles.

Font: Catalunya Caixa

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *